b_505X0_505X0_16777215_00_images_diafora_dot-on-the-map.jpg

Η πλατφόρμα συμπαραγωγής, επιμόρφωσης και δικτύωσης, Dot on the Μap Industry Days (21 μέχρι τις 23 Απριλίου 2021), η οποία πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, ανακοινώνει την έναρξη αιτήσεων για διαπιστεύσεις για τους επαγγελματίες του σινεμά.
Η διοργάνωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 19ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος (16-24 Απριλίου 2021), και διοργανώνεται από τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του ΥΠ.Π.Α.Ν. και το Θέατρο Ριάλτο, σε συνεργασία με την Αγορά του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Τη διοργάνωση στηρίζει η Ένωση Σκηνοθετών Κύπρου.
Στη διάρκεια της τριήμερης διαδικτυακής διοργάνωσης, παραγωγοί, σκηνοθέτες και σεναριογράφοι από τις χώρες της Μεσογείου θα έχουν την ευκαιρία να διασυνδεθούν με επαγγελματίες του διεθνούς κινηματογραφικού χώρου, με στόχο τη συνεργασία σε επίπεδο χρηματοδότησης, ανάπτυξης και διανομής.
Η διαπίστευση του Dot on the Map Industry Days απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες του κινηματογράφου με ενεργό δραστηριότητα (παραγωγούς, σκηνοθέτες, σεναριογράφους, υπεύθυνους πωλήσεων/sales agents, διανομείς, εκπροσώπους φεστιβάλ και κινηματογραφικών φορέων, εκπρόσωπους τηλεοπτικών καναλιών, κινηματογραφικών και τηλεοπτικών πλατφόρμων). Δεκτοί θα γίνονται και εκπρόσωποι τύπου που ασχολούνται διαχρονικά με θέματα κινηματογράφου.  Το κόστος για απόκτηση διαπίστευσης είναι €10.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους στον ακόλουθο σύνδεσμο: access.cyprusfilmdays.com/ μέχρι την Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021.
Η διαπίστευση περιλαμβάνει τα εξής αποκλειστικά ΠΡΟΝΟΜΙΑ:
Πρόσβαση στον ιστότοπο όπου θα διεξαχθεί η δράση
Παρακολούθηση της διαδικασίας pitching των προτάσεων ταινιών μυθοπλασίας που έχουν επιλεγεί στο διεθνές φόρουμ συμπαραγωγής Dot on the Μap Meeting point (21 Απριλίου)
Πρόσβαση σε λίστα επαφών των διεθνών επαγγελματιών και ευκαιρία για διαδικτυακή συνάντηση μαζί τους (βάσει προτεραιότητας και διαθεσιμότητας)
Συμπερίληψη του επαγγελματικού προφίλ κάθε διαπιστεύμενου στον διαδικτυακό κατάλογο επαγγελματιών του Dot on the Map
Πρόσβαση σε cinema talks / webinars / masterclasses τα οποία θα παραδώσουν διεθνείς επαγγελματίες του κινηματογράφου
Εισιτήρια μηδενικής αξίας για τις προβολές του Φεστιβάλ
Σημ. Η διαπίστευση δεν εννοεί συμμετοχή στα pitching sessions με project, παρά μόνο παρακολούθησή τους. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί διαδικτυακά στην αγγλική γλώσσα.

Η δράση Dot on the Map Industry Days αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για δικτύωση των Κυπρίων παραγωγών και σκηνοθετών και διασύνδεσή τους με σημαντικούς διεθνείς επαγγελματίες του κινηματογράφου. Το αναλυτικό πρόγραμμα του Dot on the Map Industry Days θα ανακοινωθεί μερικές εβδομάδες πριν από την έναρξη της διοργάνωσης.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Δανάη Στυλιανού στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: dot.cyprusfilmdays.com

(δ.τ.)