b_505X0_505X0_16777215_00_images_2021_ipas2021.jpg

Καινοτόμο όπως πάντα, το 4ο Ανεξάρτητο Πολιτικό Ακτιβιστικό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, επιστρέφει στην Αθήνα.
Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:
" Φέτος επιλέξαμε (60) εξήντα αξιοσημείωτες ταινίες από (20) είκοσι διαφορετικές χώρες, όπως η Ιταλία, η Ινδία, η Βραζιλία, το Ιράν, ο Λίβανος, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ελλάδα, οιΗνωμένες Πολιτείες, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Γαλλία, το Μαρόκο, η Ισπανία, η Ουκρανία, Δανία, Νότια Αφρική, Αυστραλία, Καναδάς, Πορτογαλία, Τουρκία, Κροατία.
Όλες οι ταινίες ασχολούνται με τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα, όπως: κοινωνικές ανισότητες, διαφορετικότητα, ενδοοικογενειακή βία, ρατσισμό κ.λπ., σε τρεις κατηγορίες ταινιών: μυθοπλασία, ντοκιμαντέρ και animation.
Το IPAS, όπως κάθε άλλο χρόνο, υποστηρίζει το έργο των νέων κινηματογραφιστών, επομένως στο φετινό φεστιβάλ θα εμφανίζονται 15 εξαιρετικές σπουδαστικές ταινίες.
Η διεθνής πανδημία του Covid άλλαξε τη ζωή μας, οπότε πρέπει να βρούμε νέους τρόπους έκφρασης. Επομένως, η φετινή έκδοση θα πραγματοποιηθεί ως υβριδική εκδήλωση. Θα ξεκινήσει στις 26-30 Μαρτίου online (VIMEO ON DEMAND) κι εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες, οι ταινίες θα προβάλλονται ταυτόχρονα στον φυσικό χώρο του KOTESxBOOZE. (Οδός Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα, Μοναστηράκι)
Γιατί το Πολιτικό Σινεμά είναι πλέον θεσμός!

OFFICIAL TRAILER:
https://bit.ly/3cblGWE

Μείνετε συντονισμένοι για τις εξελίξεις του IPAS FILM FESTIVAL:
www.ipasfilmfestival.com
 
Βρείτε μας:
Τηλ. Επικοινωνίας: +30 6950 686 277
Επίσημη ιστοσελίδα: www.ipasfilmfestival.com
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: @ipasfilmfestival 
Instagram: @ipasfilmfestival