των Adam Wingard, David Bruckner, Glenn McQuaid, Joe Swanberg, Radio Silence, Ti West
vhs.jpg

Μια σπονδυλωτή ταινία τρόμου, μια ανθολογία ιστοριών οι οποίες όλες περιστρέφονται γύρω από μια συλλογή με βιντεοκασέτες VHS. Όλες οι ιστορίες ανήκουν στο είδος "Found Footage", δηλαδή είναι ταινίες που υποτίθεται ότι καταγράφουν προσωπικές ιστορίες- μαρτυρίες.
Μια συμμορία προσλαμβάνεται από έναν μυστηριώδη άγνωστο για να βρει μια σπάνια βιντεοκασέτα που βρίσκεται μέσα σ’ ένα ερειπωμένο σπίτι στη μέση του πουθενά. Σύντομα  τα μέλη της συμμορίας θα συνειδητοποιήσουν ότι η δουλειά δεν πρόκειται να είναι τόσο εύκολη όσο νόμιζαν. Στο σαλόνι βρίσκεται ένα άψυχο σώμα περιτριγυρισμένο από παλαιές τηλεοράσεις και από στοίβες από κασέτες VHS. Καθώς ψάχνουν να βρουν τη βιντεοκασέτα που αναζητούν, παρακολουθούν μια ατελείωτη σειρά από τρομακτικά βίντεο, το καθένα πιο τρομακτικό από το τελευταίο.
Συγκεντρώνοντας κάποιους από τους νέους σκηνοθέτες του είδους, αυτή η ανθολογία τρόμου επιβάλλει στον θεατή ένα κλίμα αγωνίας, τρόμου και σοκ. Η ταινία χαρακτηρίζεται από την παλιά αισθητική των βιντεοκασετών VHS και από υποκειμενικά μονοπλάνα (POV) στην παράδοση που δημιούργησαν οι ταινίες The Blair Witch Project (1999) και Paranormal Activity  (2007).
Ο σκηνοθέτη Adam Wingard, υπεύθυνος για το επεισόδιο “Tape 56” δηλώνει σχετικά: «Η τεχνολογία VHS είναι πια αναποτελεσματική και προκαλεί νοσταλγία. Έχει χαρακτηριστικά και μια υφή που δεν μπορεί να βρεθεί σήμερα ούτε στις πιο προηγμένες συσκευές HD. Αυτό ήταν η ταινία V/H/S για μένα: Ήταν ένα μεγάλο πείραμα για να βρούμε εφευρετικές οπτικές πάνω στις παλιές βιντεοταινίες και για αξιοποιήσουμε όλες τις πτυχές της τεχνολογίας από το αναλογικό βίντεο VHS μέχρι και την τεχνολογία των συνομιλιών στο Skype».